schaduw rechts
Een familierecht advocaat van Moree Gelderblom Advocaten behandelt uw zaak met maximale inzet voor uw belangen.

Uw familierecht advocaat in Rotterdam

Bent u opzoek naar een familierecht advocaat in Rotterdam? Onze advocaten kunnen u van dienst zijn.

Familierecht is een veelomvattend rechtsgebied. Het gaat vaak om juridische vraagstukken met zeer persoonlijke consequenties waarbij emoties een rol kunnen spelen. Binnen ons kantoor zijn meerdere familierecht advocaten werkzaam, waaronder mr. drs. S. Visser, mr. A.J.C. van Bemmel, mr. A.M. Bouwmeester en mr. G.J.J. van Dam-Lolkema.

Ook uw scheidingsadvocaat

Wij bieden u als familierecht advocaat duidelijke, betrokken en persoonlijke bijstand. Indien u begeleiding wilt bij een echtscheiding dan bent u bij ons kantoor aan het juiste adres.

De verdeling van de huwelijksgoederengemeenschap of de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden kan juridisch ingewikkeld zijn (bijvoorbeeld indien er sprake is van een onderneming) maar is bij ons in goede handen.

Ook kunt u onze bijstand vragen voor het berekenen van kinderalimentatie of partneralimentatie of bij onenigheid met betrekking tot gezag, erkenning of zorgregelingen.

Ons kantoor behandelt zaken rond ondertoezichtstellingen (OTS), machtigingen tot uithuisplaatsing (MUHP), bewindvoering, mentorschap en curatele.

Onze familierechtadvocaten zijn uitstekend in staat om u te adviseren over uw juridische positie en zo nodig in een procedure effectieve maatregelen te nemen. Met een maximale inzet voor uw belangen.

De familierecht advocaat Mevrouw Van Dam is lid van de specialisatievereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en tevens mediator. Zij treedt in familierechtelijke geschillen ook op als (scheidings)mediator.

U kunt het beste contact opnemen met

Familierecht advocaat Van Bemmel

mr. A.J.C. van Bemmel

Heeft u vragen?

Bel ons direct op 010-4776777 of stuur ons uw vraag.

Bel mij met spoed!