schaduw rechts
Afhandeling van schadevergoeding nabestaanden vlucht MH17

Letselschade advocaat voor afhandeling van schadevergoeding vlucht MH17

Als u hulp zoekt bij de afhandeling van uw schadevergoeding van de crash van vlucht MH17 van Malaysia Airlines, dan kunnen de letselschade advocaten van Moree Gelderblom Advocaten u zeer goed bijstaan.

Neem een letselschade advocaat met ervaring

Het is belangrijk dat u een letselschade advocaat in de arm neemt die goed op de hoogte is van de internationale regelgeving en veel ervaring heeft bij de afhandeling van vliegrampen.

Wij hebben veel ervaring op dit vlak, onder meer door onze betrokkenheid bij de afwikkeling van schadevergoedingen bij eerdere vliegrampen, waaronder de Turkish Airlines-ramp bij Schiphol.

Onze letselschade advocaat Peter Langstraat neemt deel in het kernteam dat samengesteld is door de brancheorganisaties LSA en ASP. De taak van het kernteam is om de dossieroverschrijdende onderwerpen te inventariseren en daarover een gezamenlijk beleid te bepalen. Het is ook de bedoeling dat het kernteam in overleg treedt met de advocaten die voor Malaysia Airlines optreden. Meer info over het kernteam op Advocatenblad.nl.

Hoe zit het met de aansprakelijkheid en hoeveel schadevergoeding kunt u verwachten?

Zolang het onderzoek naar de feiten van de vliegramp met vlucht MH17 nog niet is afgerond, is er geen alomvattend antwoord te geven op vragen met betrekking tot de aansprakelijkheid en de hoogte van de schadevergoedingen.

De partijen, waarmee u mogelijk te maken zou kunnen krijgen, zijn onder andere:

  • uw eigen reisverzekeraar

  • de reisorganisator

  • Malaysia Airlines en KLM

  • de feitelijke veroorzakers

  • en de partij (zeer waarschijnlijk Rusland) die verantwoordelijk is voor de levering van de wapens, waarmee het vliegtuig is neergeschoten.

Wij raden u aan om deskundige hulp van een van onze letselschade advocaten in te schakelen, zodat wij door onze brede ervaring (ook bij eerdere vliegrampen) het beste voor u kunnen bewerkstelligen bij de diverse betrokken partijen.

Wij kunnen u over vele aspecten van de afhandeling adviseren. Neem gerust contact op via onderstaand formulier, of bel 010-2445098

 

Bel mij met spoed!

Schadevergoeding
MH17

Lees verder »


No-Cure-No-Pay

Lees verder »


Letselschade?

GRATIS advies

010-2445098

(ma - vrij, 09:00 - 17:00 uur)

of wij bellen u.

Moree Gelderblom Advocaten
Heemraadssingel 157
3022 CE Rotterdam