schaduw rechts
 

Mr. P.N. Langstraat

Mr. A.J.C. van Bemmel

 

Mr. Langstraat studeerde Rechten aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij begon zijn loopbaan als jurist bij het ABP nadat hij de dienstplicht had vervuld. Na vervolgens enkele jaren als letselschade-expert te hebben gewerkt, trad hij in februari 1992 als advocaat in dienst bij Moree Gelderblom Advocaten. Op 1 januari 1997 werd hij lid van de maatschap.

Mr. Langstraat is gespecialiseerd in het aansprakelijkheids-en schadevergoedingsrecht. Hij behandelt bijna uitsluitend letselschadezaken voor particulieren. Tevens heeft hij ervaring met tuchtrechtspraak mede doordat hij acht jaar lid is geweest van de Tuchtcommissie van de Judobond Nederland, waarvan de laatste vier jaren als voorzitter.

Hij is als examinator verbonden aan de Grotius Academie voor de LSA specialisatie-opleiding "Personenschade" en hij was docent Aansprakelijkheid en Schadevergoeding" bij het Centrum voor Postdoctoraal Onderwijs van de Katholieke Universiteit Nijmegen. Mr. Langstraat was tevens docent Personenschade bij het NIBE-SVV, een opleidingsinstituut voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf.

Mr. Langstraat was Voorzitter van de Vereniging van Letselschadeadvocaten LSA en is thans lid van de Kwaliteitscommissie van die vereniging. Hij is voorts redacteur van het blad “Verkeersrecht”.

Op dit moment maakt mr. Langstraat deel uit van het kernteam van advocaten, dat belast is met het afhandelen van de dossier overstijgende zaken in de MH17-ramp. Tot slot wordt vermeld dat mr. Langstraat zitting heeft gehad in de stuurgroep van deskundigen, die zich bezig heeft gehouden met het ontwerpen van een nieuw systeem van smartengeldwaardering in Nederland.

 

Keurmerken en lidmaatschappen

 

Logo Keurmerk Letselschade AdvocatuurMr Langstraat bezit het Keurmerk Letselschade Advocatuur.

 

 

mr P.N. LangstraatMr Langstraat is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)

Bekijk zijn lidmaatschapskaart.

 

width="90"Mr Langstraat is lid van de Specialisatie Verenigingen (Letselschade) van de Nederlandse Orde van Advocaten

 

 

Logo PEOPIL

Mr Langstraat is lid van PEOPIL, de Pan European Organisation of Personal Injury Lawyers

 

E-mailadres

pnlangstraat@mglaw.nl

Telefoonnummer

010-2445085

Faxnummer

010-4253170